Jokom Security

    ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА:


  1. Објекти
  2. Лица(бодигард)
  3. Пренос на пари и драгоцености
  4. Манифестации

    24 ЧАСОВЕН МОНИТОРИНГ ЦЕНТАР


  1. Безбедност на вашите куќи станови и деловни објекти

ПАТРОЛНА СЛУЖБА